KOFFIEBONEN

Op zoek naar een echt lekkere koffie die past bij uw smaak? Hier vindt u onze koffiebonen vanuit verschillende landen. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Al onze bonen hebben een natuurlijke smaak. Wij maken geen gebruik van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffiebonen van KingCoffee een verantwoorde keuze. Ervaar de ultieme koffiebeleving nu zelf. Kies uw koffiesoort en bestel uw koffie nu makkelijk online.

ESPRESSOMACHINES

Altijd al zo’n mooie koffiebonen machine willen hebben om zelf die lekkere cappuccino en espresso mee te maken? Wij verkopen naast grote horeca espressomachines ook geweldige apparatuur voor thuis. Zowel volautomaten als 1-groeps espressomachines met of zonder wateraansluiting. Met zo’n machine wordt het koffiezetten en koffie drinken echt een bijzondere ervaring.

KOFFIEMOLENS

Een belangrijke factor voor lekkere koffie is de maling van de koffie en dus de koffiemolen. Met verse koffiebonen en de juiste maalgraad kunt u daarna de rest aan uw espressomachine overlaten. Wij verkopen koffiemolens in allerlei formaten en prijsklassen. Heeft u thuis een half automatische espressomachine dan hoort daar een goede koffiemolen bij. We helpen u graag de juiste koffiemolen te kiezen.