KOFFIEWAGENTJES/HUREN

Onze formule bestaat uit het werken met enthousiaste zelfstandigen die gebruik maken van de franchiseformule en de vergunningen die KingCoffee hen biedt. Door hun zichtbare dienstverlening dragen ze dagelijks bij aan de opbouw van het merk KingCoffee. 

KingCoffee biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te re-integreren binnen de organisatie. Deze mensen worden nieuwe vaardigheden bijgebracht zodat zij naast het maken van heerlijke koffie….ook leren hoe ze een baan moeten houden en eventueel kunnen doorgroeien naar ondernemerschap. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen maar vooral aan een beter perspectief!

 

Het bouwen van een horeca-coffee brand, waarbij naast lekkere koffie uit Amsterdam ook wordt meegedacht met maatschappelijk verantwoord ondernemen, is iets dat volledig aansluit op de behoefte in de markt. Van het leuke idee in de kroeg is KingCoffee nu aan het doorgroeien naar een nuchtere marktleider op het gebied van mobiele koffiewagens in Nederland. Onze barista’s dragen hier elke dag aan bij, weer of geen weer….bij ons kun je altijd terecht voor lekkere koffie!

 

Huren?

Onze wagentjes lenen zich prima voor jouw feest of event, klein of groot. Naast onze standaard prijzen denken we graag mee bij persoonlijke wensen of ideeën.

Koffiekar huren?

Dit kan al vanaf €250,- inclusief enthousiaste barista

Neem snel contact op voor de voorwaarden.

Sinds kort hebben wij naast onze vertrouwde Piaggio ape 50 koffiewagens ook de beschikking over mobiele bars, een smoothie kar, ijs-kar en een (Asian)hapjes-kar.

Enjoy!

KiNGCOFFEE INTERNATIONAL

Contact

Phone

+31 6 23 63 55 25

Mail

info@kingcoffee.nl

Address

KingCoffee
Hoge Zand 39
2512EL Den Haag
Zuid-Holland
BTW nummer: 855741065