HORECA/BEDRIJFSLEVEN 

Onze partners 

Koffiemachines en vooral het onderhoud ervan vragen om speciale kennis. Daarom werken wij met professionele partners waarvan wij weten dat zij de beste zijn in hun vak. Zij vertegenwoordigen vrijwel alle merken hoge kwaliteit espressomachines, volautomaten en molens. Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning bij de selectie, aankoop en plaatsing van apparatuur.

Voor de aankoop, aanschaf en het onderhoud van koffiemachines werken wij met Fleur de Café.

Neem een kijkje voor het ruime assortiment op: https://www.fleurdecafe.nl/speciaalzaken-retail/espressomachines.html  

Klantenkorting

Koop je Fleur de Café een machine in combinatie met onze koffie dan geven wij de korting die wij als koffieleverancier krijgen, door aan jou. Hieronder vind je een selectie aan koffiemachines geschikt voor de horeca, van espressobar, lunchroom, restaurant tot hotel.

KOFFIEWAGENTJES/HUREN

Onze formule bestaat uit het werken met enthousiaste zelfstandigen die gebruik maken van de franchiseformule en de vergunningen die KingCoffee hen biedt. Door hun zichtbare dienstverlening dragen ze dagelijks bij aan de opbouw van het merk KingCoffee. 

KingCoffee biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te re-integreren binnen de organisatie. Deze mensen worden nieuwe vaardigheden bijgebracht zodat zij naast het maken van heerlijke koffie….ook leren hoe ze een baan moeten houden en eventueel kunnen doorgroeien naar ondernemerschap. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen maar vooral aan een beter perspectief!

Het bouwen van een horeca-coffee brand, waarbij naast lekkere koffie uit Amsterdam ook wordt meegedacht met maatschappelijk verantwoord ondernemen, is iets dat volledig aansluit op de behoefte in de markt. Van het leuke idee in de kroeg is KingCoffee nu aan het doorgroeien naar een nuchtere marktleider op het gebied van mobiele koffiewagens in Nederland. Onze barista’s dragen hier elke dag aan bij, weer of geen weer….bij ons kun je altijd terecht voor lekkere koffie!

Huren?

Onze wagentjes lenen zich prima voor jouw feest of event, klein of groot. Naast onze standaard prijzen denken we graag mee bij persoonlijke wensen of ideeën.

Koffiekar huren?

Dit kan al vanaf €250,- inclusief enthousiaste barista

Neem snel contact op voor de voorwaarden.

Sinds kort hebben wij naast onze vertrouwde Piaggio ape 50 koffiewagens ook de beschikking over mobiele bars, een smoothie kar, ijs-kar en een (Asian)hapjes-kar.

Enjoy!

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York